Drømmejobbet for Ole

I Aalborg Kommune er der stor fokus på indsatsen omkring job på det ordinære arbejdsmarked. I AK-Dagtilbuds Arbejdsmarkedsafdeling under Ældre-Handicapforvaltningen, arbejdes der derfor målrettet med at etablere job med løntilskud for borgere, der er tilkendt pension.

Ole Sørensen er kommet i job gennem denne ordning. Han er kørestolsbruger, og ansat som montør hos Wolturnus i Nibe, som blandt andet producerer specialbyggede kørestole.

Ole fortæller:
”Det er det helt rigtige job, jeg har. Jeg interesserer mig for kørestole, og er meget aktiv inden for handicapidræt.

ole-paa-job-sh

Jeg ved, det ikke er ligegyldigt, hvilken stol man sidder i. Derfor var det specielt fedt for mig at komme i praktik herude og derefter være heldig at blive ansat. At sidde i kørestol er ikke ensbetydende med, at jeg ikke kan have et job.

Jeg hørte om Arbejdsmarkedsafdelingen, og havde drømt om at få et job. Jeg har arbejdet i beskyttet beskæftigelse i mange år, men havde mod på at komme ud på arbejdsmarkedet. 

Med hjælp fra jobkonsulenterne i afdelingen har jeg nu mit drømmejob. De hjælper med alt det praktiske og følger op på, at det stadig går godt ude i virksomheden. Det giver en stor tryghed, at jeg altid kan få hjælp. Både i det job jeg har nu, men også hvis jeg engang skulle få lyst at prøve kræfter med noget nyt.

Alle skulle ha´ den chance, jeg har fået via Arbejdsmarkedsafdelingen (i AK-Dagtilbud, red.).”

Ole Sørensen

Klik her og gå til Arbejdsmarkedsafdelingen i AK-Dagtilbuds hjemmeside

Klik her og læs folderen: Job med løntilskud – Arbejdsmarkedsafdelingen, AK-Dagtilbud